Keep the Music Alive! 6

Terug naar Events

 

Op vrijdag 26 januari 2007, is er de eerste Keep the Music Alive! van het nieuwe jaar. De vorige aflevering smaakte naar meer! Deze keer komen de rockers onder jullie zeer zeker aan hun trekken. Messed Up en 2nd Episode staan op het programma.

 

Messed Up

Hun liefde voor Hard-Rock (vooral uit de jaren 80) steken ze niet onder stoelen of banken. Een doldwaze tocht door de wereld van de Rock is dan ook wat je kunt zien op het podium. Dat is toch de plek waar Messed Up zich het prettigst voelt. Met een stevig repertoire, waar ze allemaal zichzelf in kunnen vinden, staan ze te spelen alsof hun leven ervan afhangt. Deep Purple, Rainbow, Iron Maiden, Dio, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Queen, Metallica en nog vele anderen zijn vaste klanten in de setlist. Met meer dan 30 covers (waarvan enkele medleys) staan ze garant voor een hele avond stevige Hard-Rock. Maar ook akoestisch staan ze stevig in de schoenen. Yes, The Eagles, Bon Jovi en Live om nog maar enkele namen te noemen. Van kroeg tot zaal, van feest tot festival en zelfs met orkest! Kortom Messed Up is ontzettend veelzijdig.

Website Messed Up

 

2nd Episode

Eind 2006 blijven er van coverband Orange Road (zie Keep the Music Alive! 1) nog 3 leden over. Na een zoektocht naar een nieuwe drummer en gitarist is besloten om verder te gaan onder de naam 2nd Episode. Een avond 2nd Episode is een avond vol lekkere rock nummers, zowel rustig als het steviger werk komt voorbij tijdens een optreden. Op 3 februari presenteert de band zich in Vaassen, maar we hebben ze nu al weten te strikken voor Keep the music alive!

Website 2nd Episode

 

Datum: vrijdag 26 januari 2007; de zaal is open om 21.30 uur, het programma begint om 22.30 en entree is slechts Euro 5.00
Lokatie: De Boerderij
Tullekensmolenweg 22 A
7361 EN Beekbergen
055-5062239

Email De Boerderij - Email Hotburrito

Met dank aan:
Agenda-To.Com- Concert Apeldoorn - Coverbands.info - Festivalinfo - Livebands - MusicFromNL - PartyVision.nl - Rockfiles - Startuitgaan - Wat is waar te doen

Radio Apeldoorn - RTV Veluwezoom

Copyright 2007 Hotburrito