Keep the music alive! 1

Terug naar Events

 

De Boerderij Beekbergen organiseert vrijdag 18 maart in samenwerking met organisatiebureau Hotburrito een nieuw initiatief om de live muziek in de regio te promoten. Onder de naam Keep the music alive zullen er diverse avonden live muziek geprogrammeerd worden waarvan de eerste op vrijdag 18 maart. De avond staat in het teken van veelbelovende lokale bands en artiesten. Kaarten zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar.

Op vrijdag 18 maart betreden The Daisychains, Trademark, Orange Road en Ralf Bourgonje het podium van De Boerderij.

The Daisychains maken rauwe rock waarin alles geoorloofd is. In april 2004 wonnen zij de publieksprijs in de voorronde van de Doorbraak. Verder speelden de Daisychains op meerdere festivals in Apeldoorn en speelden ze als voorprogramma van Daryll-Ann. Hun tweede CD komt medio april uit.

Trademark is een enthousiaste coverband uit Epe en omgeving bestaande uit 5 man en 1 vrouw. Het repertoire ligt in het genre Top 100/ Rock waarbij, naast gitaar, de zang een belangrijke rol speelt. Trade Mark speelt onder andere covers van Live, Golden Earring, Anouk, Herman Brood, Alanis Morisette en Within Temptation.

Orange Road is een jonge 5 mans formatie die covers speelt. Met oudere en recentere hits zorgen zij voor een leuke combinatie voor zowel jong als oud.

Ralf Bourgonje is een zanger-gitarist uit Vaassen. Bourgonje speelt akoestische covers van onder andere Led Zeppelin, Red Hot Chili Peppers en Golden Earring. Recentelijk heeft hij nog, voor een uitverkochte zaal, in het voorprogramma gestaan van 7 Op de Schaal van Richter.

Datum: 18 maart 2005; de zaal is open om 21.30 uur
Lokatie: De Boerderij
Tullekensmolenweg 22 A
7361 EN Beekbergen
055-5062239
Email De Boerderij

Email Hotburrito

Copyright 2006 Hotburrito