Keep the Music Alive! 7

Terug naar Events

 

Op de zevende aflevering van Keep the Music Alive! komen: Glass Moon en Basement

 

Glass Moon is een metal-band met als thuishaven Deventer/Apeldoorn. De band bestaat uit de leden Maarten Langeree (gitaar), Maurits van der Horst (gitaar, achtergrondzang), Gerdine Vermeer (lead zang), Vincent Nijhof (drums) en Ben Bruschke (bas). Het Glass Moon repertoire bestaat vrijwel geheel uit eigen werk. De muziek heeft z'n wortels in de progressieve metal, maar onderscheidt zich van veel andere muziek in dit genre doordat de muziek doelbewust toegankelijk wordt gehouden en doordat de band zich ook door totaal andere muziekstijlen laat inspireren. Het resultaat is een origineel en eigenzinnig mengsel van heavy metal, stevige rock en pop.

Website Glass Moon

Basement is een coverband uit de buurt van Zevenaar. De band laat een gevarieerd geluid horen van soul, funk tot rocknummers. De bezetting bestaat uit: drummer (Férence); bassist (Georgy), gitarist (Peter), toetsenist (Patrick) en zangeres (Priscilla). De bandleden hebben allen hun muzikale ervaring opgedaan in tal van andere bands voor ze in de huidige samenstelling speelden. De band is opgericht in 1998 en ontleent de naam ‘Basement’ aan het feit dat de oefenruimte zich in een kelder bevindt. Na een paar wisselingen, speelt Basement in de huidige bezetting sinds de zomer van 2005.

Website Basement

 

Datum: 9 maart 2007; de zaal is open om 21.30 uur, het programma begint om 22.30 en entree is slechts Euro 5.00
Lokatie: De Boerderij
Tullekensmolenweg 22 A
7361 EN Beekbergen
055-5062239

Email De Boerderij - Email Hotburrito

Met dank aan:
Agenda-To.Com - Apeldoorn Online - Concertagenda Apeldoorn - Coverbands.info - Kleintjesmarkt - Marktnet - MusicFromNL - PartyVision.nl - Rockfiles - Startuitgaan - Wat is waar te doen - Radio Apeldoorn

Copyright © 2007 Hotburrito