Hotburrito's BorneyJam

Home - Maatschappelijk Betrokken

 

Al langere tijd heb ik het plan om iets voor / met de Wageningse jeugd te doen. Ik ken wat jongeren uit diverse groepen die muzikaal zijn en daar meer mee willen doen. Sommigen spelen al in bandjes. Het idee was om een wekelijkse jamsessie te houden, waar iedereen aan mee kan doen.

Onlangs heb ik een geweldige gozer leren kennen: Peter. Via hem is het nu gelukt om een lokatie te krijgen waar die plannen gerealiseerd kunnen worden! Spontaan hebben zich, behalve Peter, nog wat mensen aangemeld die mee willen helpen. Binnenkort kun je dus iedere vrijdag komen jammen in Borney's. Ben jij een Wageningse jongere die graag eens mee wil doen? Je bent welkom! Het maakt niet uit welke muziekstijl je speelt of hoe lang je al muziek maakt.

Wel moet ik eerst nog wat dingen regelen. Het belangrijkste is dat er een geluidsinstallatie komt. Wie kan ons daarbij helpen? Zodra die er is, gaan we beginnen.

Ook heb ik de toezegging dat, als de jam heel lekker loopt, we her en der kunnen optreden. Wie weet... het begin van nieuwe bands? Maar wat voorop staat is, dat we met z'n allen elke vrijdagavond een geweldige tijd hebben met elkaar.

Wat kun jij doen?

- Kun jij ons helpen zodat we op vrijdagavonden de beschikking hebben over geluidsapparatuur?

- Vertel muzikale jongeren over deze jamsessies

- Kom zelf ook

Lokatie: Borney's, Bornsesteeg (onderin de flat)
Tijd: vrijdagavonden, 20.00 - 22.00 uur

Email Hotburrito

Copyright 2007 Hotburrito